Vizitka 85x54mm tisk 4/0

Vizitka: 85x54mm
Enostranski barvni tisk

Format datoteke z dodatkom za porezavo: minimalno 89x58mm

V kolikor želite vam lahko vizitko še dodatno zaščitimo z MAT ali GLOSS plastifikacijo, ki bo dala vizitki tudi lepši, prestižnejši izgled.

V kolikor nimate profesionalnega grafičnega programa za oblikovanje ali ugodnega in kvalitetnega oblikovalca, lahko letak oblikujete preko spleta na naši strani. Izbirate lahko med pestro ozbiro grafičnih predlog, ki jih bomo dnevno še dopolnjevali, ki jo lahko ustrezno prilagodite (zamenjate ozadje, barvo, logotip...) in z malo domišljije ustvarite lepo kreativo.

Imate podjetje z več zaposlenimi?
Pošljite nam vašo kreativo ali pa jo bomo za vas izdelali mi, ki jo bomo vključili v predlogo namenjeno samo vam in ob potrebi enostavno in hitro popravite željene podatke in vizitke oddate v tisk brez potrebe, da vam grafični oblikovalec popravlja vsebino ob vsaki manjši spremembi.

Izračunajte ceno izbranega izdelka

(Min: 10, Max: 10000)

Lep opis plastifikacije

NE
DA

Ekspres izdelava 24ur, v kolikor nimate dodatnih tehničnih zahtev:

Naročila oddana do 10 ure bodo izdelana in odposlana še isti delovni dan ali pripravljena za osebni prevzem še isti delovni dan po 15 uri.

Naročila oddana po 10 uri bodo odposlana naslednji delovni dan ali pripravljena za osebni prevzem naslednji delovni dan po 15 uri

Ste zamudili 10 uro? Pokličite nas in potrudili se bomo, da izdelek izdelamo še isti delovni dan.

2 delovna dneva
Ekspres izdelava (24 ur)
Skupaj (Brez DDV) : 19,61€
Strošek z dostavo brez DDV : 19,61€
vse Predloge

Grafične predloge