Grafične predloge VIZITK - Tisk 4/4 - Barvno obojestransko: 90x50mm
Brezplačno oblikujte svoje vizitke!

Izberite eno izmed grafičnih predlog, ki smo jih pripravili za vas. Oziroma v kolikor še nimamo pripravljenih predlog ali vam nobena ne ustreza izberite prazno. V naslednjem koraku uporabite našo brezplačno spletno grafično aplikacijo in izbrano predlogo prilagodite svojim potrebam. Lahko zamenjate ali dodate fotografije, uredite ali dodate tekste, dodate Vaš logotip in tako predlogo popolnoma prilagodite svojim potrebam, ki jo nato shranite. Vaša grafična predloga bo vidna v vašem profilu in lahko enostavno naročite izdelavo izdelka, ko ga potrebujete.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE VIZITK
Z izbiro ene izmed naših grafičnih predlog, ki si jo nato prilagodite z našo spletno aplikacijo, boste hitro prišli do lepo oblikovane grafične predloge za tisk popolnoma hitro in brezplačno. Tudi v primeru ponaročila ne boste imeli težave z manjšimi spremembami, tako Vam ne bo potrebno iskati ali obremenjevati vašega grafičnega oblikovalca.
V kolikor imate pri oblikovanju težave nas seveda lahko kontaktirate, da bomo skupaj prišli do željenega rezultata!

Imate podjetje z več zaposlenimi?
Pošljite nam vašo kreativo ali pa jo bomo za vas izdelali mi, ki jo bomo vključili v predlogo namenjeno samo vam in ob potrebi enostavno in hitro popravite željene podatke in vizitke oddate v tisk brez potrebe, da vam grafični oblikovalec popravlja vsebino ob vsaki manjši spremembi.
Vaša tiskarna FormaPRINT.eu | Forma Brežice d.o.o.

Ustvarite svoj lastni dizajn